jidlo_pizza_strava_istock_000007240592medium-352x198.jpg

Škodia nám „éčka“?

Výživa dieťaťa

V bežných potravinách je teraz povolené približne 320 potravinárskych prídavných látok, takzvaných éčok. O ich škodlivosti sa vedci dohadujú už celé desaťročia. Môžu však len ťažko dôjsť k jednoznačnému záveru, pretože treba brať do úvahy veľa faktorov. Predovšetkým záleží...

Diskusia

0 komentářůř

    Späť na článok

    Čítajte ďalej

    Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

    Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

    Chyba: Email nie je v správnom formáte.
    OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

    * Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

    TOPlist