20. týždeň – Prezradí Gulička svoje tajomstvo?

DANA BLOGUJE Týždeň začal veľmi zhurta a to služobnou cestou do Bratislavy. Povedala som si, že čím viac budem teraz pracovať, tým menej budem premýšľať nad negatívnymi vecami a tým rýchlejšie príde deň dlho očakávaného sona.

„Zrazu bol piatok a priateľ ma ráno prebudil vetou: „Dnes sa ideme fotiť.“ 🙂 a láskavo ma pohladil po brušku. Dodal mi odvahu, keďže ako je mne podobné v hlave mi viac behali obavy ako radosť. Najviac som sa v ten deň tešila, na to ako sa bude priateľ tváriť a čo na náš spoločný výtvor povie.

Gulička sa hlásila o slovo čoraz intenzívnejšie svojim pohybom a ja by som ten pocit dopriala aj jemu, aby cítil aké je to kúzelné… Snáď mu spraví radosť aspoň toho malého šibala vidieť. 🙂

Po klasických otázkach a úkonoch u sestričky som otvorila dvere do čakárne a zavolala priateľa. Obaja sme fascinovane pozerali na srdiečko, ktoré krásne bilo. Doktor sa zrazu opýtal, či chceme vedieť čo to bude. Samozrejme, že sme nenamietali. Ani jeden z nás si na sone nič nevšimol a aj doktor povedal s nie 100% istotou, že to bude chlapec. Sama neviem, ako veľmi sa na túto informáciu môžem spoľahnúť. Vzhľadom na to, že Gulička ležala na bruchu, ani my ani doktor sme nemali výhľad ako by sme chceli.

Pred odchodom z ambulancie sme dostali do ruky lekársku správu s množstvom čísiel a skratiek, ktorým som, ako sa dalo čakať nerozumela. Večer som zapla počítač a všetko si pekne preštudovala. Dočítala som sa, že je všetko v poriadku a veľkosti sú celkom v norme. Moja zvedavosť a zvláštny pocit neistoty ma ale definitívne presvedčil, že si ešte spravíme výlet do Martina na sono k doktorovi Grochalovi. Tak uvidíme, kedy sa tam dostaneme.

Ako fotku na tento týždeň prikladám „MANDALU RODINY“. Táto mandala má ochranný a harmonizačný účinok, odbúrava negatívnu energiu, čistí priestor a upevňuje lásku a pochopenie. Je už na Vás, kam si ju umiestnite.

Prajem Vám krásny týždeň plný pohody a pochopenia, ja uvidím čo sa zase zomelie…


Dana je v 20. týždni tehotenstva. Chcete vedieť, čo sa v tomto týždni deje s vaším telom?

8_tyzden_tehotenstva.jpg

7.2.2017 1:41 | autor: Dana Maková
Viac o téme: ruky

Ďalšie blogy

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist