34. týždeň – Koniec pracovného nasadenia

DANA BLOGUJE V tomto týždni prišla zmena, ktorej som sa veľmi obávala. Odkedy som začala chodiť na strednú školu bola som zvyknutá pracovať. Vždy som bola veľmi činorodá a chvíle keď som nepracovala, resp. nezaoberala sa niečím takýmto som takmer nepoznala.

Na pohyby našej „Guličky“ som si zvykla. Takže aj keď som chodila do práce nejak mi unikalo to, ako veľmi sa kráti čas. Každý deň som intenzívne pracovala a robila podklady pre moju nástupkyňu. Predstava, že mi bude zvoniť každú chvíľu telefón sa mi vôbec nepozdáva. Tak som sa snažila urobiť všetko tak, aby som to minimalizovala, žiaľ už dnes viem, že to nepomohlo. Každopádne som sa nechala pohltiť prácou. Bol to veľmi náročný týždeň nie len preto, že som sa snažila stihnúť nemožné, ale aj pre to, že som veľmi málo spala.

Aj napriek tomu, že mi podľa krvných testov chýba železo nebola som dostatočne unavená, aby som sa poriadne vyspala. Mohlo za to viacero faktorov. Jedným z hlavných príčin mojej nespavosti bola neustála aktivita mladého muža pod mojim srdcom. Evidentne sa snažil silou mocou pretočiť a bolo mu jedno, že jeho mama chce spať. No aj napriek jeho veľkej snahe sa mu to stále nepodarilo… Čo už s ním mám robiť, zrejme aj keď by svoje rozhodnutie zmenil, už na to nemá veľa miesta. Vzhľadom na polohu nášho syna som mala potrebu chodiť neustále na záchod. Keď prirátame zväčujúce sa opuchy nôh a rúk a neustále myšlienkové pochody zaoberajúce sa cisárskym rezom alebo prácou ani sa veľmi nečudujem.

Nastal posledný deň práce a ja som z toho dňa urobila úplne obyčajný deň, pretože inak by som sa zrejme rozplakala a ani neodišla od môjho počítača. Áno, stále nemám rada zmeny a asi sa to ani nezmení. Uvidíme, čo prinesú dni kedy nebudem už musieť konečne začať myslieť aj na iné. Pred pár rokmi som sa rozhodla budovať kariéru. Myslím, že nebudem jediná čo mala pocit, že má na všetko ešte čas. Začala som s praxou asistentky audítora a práca ma naozaj napĺňala. Vesmír chcel však urobiť škrt cez moje plány a aj keď som sa zo začiatku na neho veľmi hnevala teraz som mu veľmi vďačná. 🙂 Aby som sa nezbláznila, že sedím doma spísala som si zoznam, čo všetko chcem ešte stihnúť. No uvidíme čo prinesie ďalší týždeň…


Dana je v 34. týždni tehotenstva. Chcete vedieť, čo sa v tomto týždni deje s vaším telom?

34_tyzden_tehotenstva.jpg

15.5.2017 10:57 | autor: Dana Maková
Viac o téme: železo

Ďalšie blogy

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist