Ostáva mi posledný pokus!

VÁŠ PRÍBEH

Milé tehuľky a mamičky, ani neviete, ako veľmi vám závidím. Tak rada by som sa stala jednou z vás. Ale včera som si robila niekoľko tehotenských testov a zase nič.

Bola som na druhom pokuse o umelé oplodnenie a zase to nevyšlo. Tentokrát som tomu už verila skoro na 100%! Dokonca som začala nakupovať tehotenské oblečenie a knižky o bábätku.

Neviete niektorá, kam by som sa mohla obrátiť, aby to vyšlo? Aké máte skúsenosti s klinikami reprodukčnej medicíny? Má vôbec zmysel meniť lekára? Čo ešte môžem urobiť, aby som mala bábätko? Je to pre mňa najdôležitejšia vec na svete. Pomôžte mi, prosím!

Každý týždeň prinášame osudy našich čitateliek, ktoré napísal sám život. Potrebujete sa podeliť o svoje zážitky, trápenia, radosti? Napíšte nám svoj príbeh, anonymne ho zverejníme.

Chce sa mi umrieť
Neviem, čo mám robiť, chce sa mi umrieť. Dieťa bolo počas posledných rokov najväčším zmyslom môjho aj priateľovho života. Viem, že nám ostáva ešte jeden pokus hradený poisťovňou (no, aj keď je hradený, tak nás bude stáť minimálne 400 eur), ale nejak už neverím, že by to mohlo vyjsť. Prvýkrát sa embryo ujalo, ale v ôsmom týždni mu prestalo biť srdce. Tentokrát ani nezačalo…Mám zlosť na doktorov, vlastne ani neviem, na koho sa mám hnevať. Kto za to môže, že niekto má detí plný dom a my nemôžeme mať ani jedno?

Zmeniť lekárov?
Kamarátka mi radí, aby som šla na inú kliniku a nechala si znova odobrať vajíčka, že tak bude väčšia šanca. Doktori tvrdia, že to bude rovnaké. Mám pocit, že je to jeden veľký biznis a niekedy ma aj napadá, že mi to snáď robia naschvál, aby zo mňa vytiahli čo najviac peňazí.

Andrea

Na Babywebe tiež nájdete:
Nemôžete otehotnieť?
Snažím sa otehotnieť. Ako a kde to mám riešiť?
Fajčenie môže predražiť umelé oplodnenie

24.10.2011 9:29| autor: Redakcia Baby-webu.sk

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist