O praktikách a erotických pomôckach

RozUzlovanie 9 – Čo je pravdy na tom, že sa v Kalifornii robia operácie ženských genitálií, pri ktorých záujemkyni vysajú tuk z nejakej časti tela, ktorý sa potom aplikuje niekam do vagíny? Ženy, ktoré majú tento orgán vráskavý a trochu uvoľnenejší, sa vraj môžu opäť pýšiť hladkou a tesnejšou vagínou, ktorá nielenže vyzerá príťažlivo na pohľad, ale dokáže aj pevne obopínať penis.

V tejto informácii je skrytých veľa nedorozumení. Nejde o implantáciu tuku do vagíny, ale do vulvy. Napuchnutým dojmom potom pôsobia predovšetkým veľké pysky ohanbia. Pokiaľ viem, u nás zatiaľ podobné operácie nikto neponúka a naše ženy si dosiaľ vystačili s holením pubického ochlpenia do rôznych tvarov, so zdobením pyskov rôznymi šperkmi a klenotmi.

Zatiaľ sa, chvalabohu, nerozmohlo ani vyťahovanie malých pyskov do tvaru takzvanej „hotentótskej zásterky“, ktorá môže u afrických divochov dosahovať až do polovice stehien. Pri všetkých takýchto úpravách platí, že proti gustu žiaden dišputát.

Mnohé tieto vylepšenia, samozrejme, súlož skôr znemožňujú, ako uľahčujú. Čo sa týka rozmerov ženskej pošvy, možno ich upraviť klasickou pošvovou plastikou, čo je operačný výkon, ktorý sa u nás vykonával už v minulom storočí. Na to však nie je potrebný žiadny prenos tukového tkaniva.

Je to pravda, že sa v období totality u nás stal prípad, keď jedna podnikavá žena veľmi zbohatla na tom, že iným ženám za poplatok sprostredkúvala niekoľko „robertkov“? Celá vec vraj praskla tak, že sa ostatné ženy nakazili zápalom, ktorý mala jedna z nich.

Áno, tento prípad sa skutočne stal a dokonca aj označenie vibrátora s názvom „robertko“ pochádza odtiaľ. Spomínanej priekopníčke erotického podnikania totiž sexuálne pomôcky dodával jej nemecký priateľ Robert.
Všetok tovar pochádzal, ako inak, z Nemeckej spolkovej republiky, pretože v spriatelenej NDR boli jedinými erotickými pomôckami kosák a kladivo, ak nepočítame kružidlo, ktoré mali naši nemeckí kamaráti v štátnom znaku.

Ten skromný erotický podnik vraj celkom slušne prosperoval z prenájmu nedostatkových vibrátorov, čo v súčasnosti skutočne pôsobí takmer neuveriteľne a trochu komicky.

Vaša informácia je však trochu skreslená. Nevypukla tam žiadna epidémia, okrem jedného zaseknutého prístroja, ktorý užívateľka vybičovala do nadmerných obrátok, nedošlo k žiadnej nehode. Celú vec vytiahol na svetlo nejaký dôchodca menom Suchánek, ktorého bdelému oku neušlo časté striedanie zákazníčok v dome. Najskôr si ten naivný starec myslel, že tam majiteľka prevádzkuje ilegálne kaderníctvo.

Až po udaní vyšla najavo celá tá sexuálna hrôza, ktorá sa ocitla aj na stránkach vtedajšej tlače.

27.5.2009 10:45| autor: Radim Uzel
Viac o téme: ženaženy

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist