O prsiach, nevere a čokoláde

RozUzlovanie 5. Pán doktor, dočítal som sa, že podľa talianskeho bádateľa Lorenzoniho tvar pŕs prezrádza, aký má žena charakter. Je to pravda? Ak o tejto teórii niečo viete, prezraďte, akým tvarom poprsia sa vyhnúť.

Podľa jednej odbornej publikácie z roku 1913 sa poprsie delí podľa veľkosti na bujné, plné, mierne a malé, podľa pevnosti na stojace, klesajúce a visuté, podľa tvaru na miskovité, pologuľaté, kužeľovité a vemenovité. To posledné je väčšinou obrátené špičkou nadol. Odkiaľ vzal bádateľ Lorenzoni vzťah medzi poprsím a charakterom, neviem. Ja osobne poznám rôzne mrchy so všetkými možnými tvarmi, veľkosťami a pevnosťami. A rovnako ženy milé a láskavé oplývajú poprsím všetkých druhov. Vyvarujte sa mŕch a na prsia nehľaďte!

Čítal som váš názor, že väčšina mužov má sklon na polygamiu, ako mám teda vysvetliť manželke, nech si neláme hlavu s mojou neverou? Ja si občas niekoho nájdem, ale len na pobavenie. Rozvádzať sa nechcem a žena to nechápe.

Takáto vec sa manželke vysvetliť nedá. Lepšie povedané, vysvetliť sa dá, ale ona to nepochopí. Konštatovaním mužského sklonu na polygamiu, bohužiaľ, nemožno ospravedlniť neveru. Aj iné sklony sa musia prispôsobiť kultúrnym tradíciám a normám platným v našom zemepisnom priestore na začiatku 21. storočia. Verte, že keby ste sa do svojej milenky, nedajbože, zamilovali, tak potom by vaša žena vystrájala mnohonásobne viac. Zostáva vám teda buď svoju závislosť od sexu potlačiť, alebo tú neveru dôsledne zatĺkať.

Dozvedel som sa, že zo štúdie talianskych vedcov vyplýva, že ženy, ktoré si rady dajú čokoládu, intenzívnejšie prežívajú intímny život. Je to pravda? A ako donútiť partnerku, ktorá drží prísnu diétu, aby nepribrala, jesť čokoládu? Je pravda, že trochu viac vášne by v našej posteli nebolo na škodu…

Čokoláda obsahuje hormón označovaný písmenami PEA, rovnaká látka sa vylučuje v mozgu pri sexuálnom uspokojení. Jedno možno nahradiť druhým. Znamená to, že namiesto konzumácie čokolády možno súložiť a naopak. Čokoláda je niekedy ľahšie dostupná a lacnejšia, ale na druhej strane sa z nej viac priberá…

27.5.2009 10:35| autor: Radim Uzel
Viac o téme: prsiaženaženy

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist