18. týždeň – Babské povery alebo zaručené tipy o tom čo to bude…

DANA BLOGUJE Keď som premýšľala nad tým, čo ma najviac tento týždeň zarazilo alebo donútilo zamyslieť, tak to bol rozhodne fakt, že ma ľudia začali sledovať a analyzovať. Ako sa hovorí svet je malý. Rovnako je malé aj Slovensko a tiež mestá či dediny, v ktorých žijeme.

_20170123_210415-1100x618.jpg

To že vo mne žije malá Gulička som rozhodne nehovorila každému koho som stretla na ulici. Ale ako to už býva, ľudia radi klebetia a vymieňajú si nové informácie. Ak ste tehotná, alebo ste boli určite poznáte ten pocit, keď vojdete do reštaurácie alebo do obchodného centra kde stretnete niekoho známeho a ten sa ukradomky pozrie a analyzuje veľkosť vášho bruška, či kvalitu pleti alebo vlasov.

Najprv ma to krajšie povedané hnevalo, ale potom som si povedala, že nech si každý robí a hovorí čo chce. Vety ako „Si samá vyrážka, bude to chlapec“ alebo „Ukáž aké máš brucho“ ma nemôžu vytočiť.

Postupom tohto týždňa som začala vnímať pohľady alebo dokonca priame otázky a tipy „Čo to vlastne bude“. Donútilo ma to začať nad tým tiež rozmýšľať a sledovať samú seba. 🙂 Tak pre tie čo sa chcú trochu pobaviť resp. sa dokonale zanalyzovať tu sú zaručené tipy ako zistiť, kto sa narodí.

Chlapec: špicaté bruško, vystresovaný muži plodia mužov, ak ste krajšia, striedme milovanie, chuť na slané, dieťa je na ultrazvuku viac aktívne…

Dievča: široké boky, tepová frekvencia bábätka okolo 140/min, ak ste „oškaredli“, časté milovanie, chuť na sladké, ranné nevoľnosti… Tak čo, už viete čo to bude?

Podľa týchto zaručených rád a postrehov by sa mi mali narodiť určite dvojvaječené dvojičky chlapec a dievča. 🙂 Bruško špicaté, tvár samé akné, sladké mi rozhodne chutí a na ultrazvuku jeden veľký tanečník.

Existuje ešte mnoho „zaručených“ spôsobov: čínsky kalendár, výmena krvi či trik so sódou bikarbónou. Ja som sa zabavila, odreagovala a zároveň sa rozhodla, že si počkám ešte týždeň na veľké sono, to zas nie je večnosť. 🙂

Život je samé prekvapenie a tak sa teším, o čom vám napíšem zas budúci týždeň…


Dana je v 18. týždni tehotenstva. Chcete vedieť, čo sa v tomto týždni deje s vaším telom?

8_tyzden_tehotenstva.jpg

24.1.2017 8:55 | autor: Dana Maková
Viac o téme: chuťdieťa

Ďalšie blogy

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist