O orgazme a poprsí

RozUzlovanie 6 – Aký vplyv má na orgazmus potrava? Existujú nejaké zaručené afrodiziaká, ktoré spoľahlivo pôsobia na všetky ženy?

Ženský orgazmus sa potravou nedá ovplyvniť priamo, ale sprostredkovane. Pôsobí to rafinovane – cez psychiku. Sympatie krajšej polovice ľudstva sú vývojovo ovplyvnené predovšetkým mužom, ktorý má „prístup k zdrojom“.
Pôvodne to bol silák, ktorý skolil mamuta, dnes sa kvalita muža posudzuje skôr podľa výšky bankového konta. Najviac vzrušujúca a orgazmus vzbudzujúca potrava bude teda tá najnákladnejšia. Pre začiatok odporúčam šampanské a kaviár.

Moja priateľka túži po väčších prsiach. Chcem jej urobiť radosť, a tak som sa rozhodol zaplatiť jej plastickú operáciu. Teraz som však v časopise videl inzerát na prírodné tabletky, vďaka ktorým prsia narastú až o dve veľkosti. Ktorý z týchto variantov je podľa vás lepší?
Tabletky budú asi lacnejšie a pohodlnejšie. Majú však jednu nevýhodu – sú neúčinné. Na svete neexistuje žiadny prostriedok, ktorý by týmto spôsobom zväčšil prsia, a už vôbec nie tak, aby to bolo na prvý pohľad viditeľné. Ženské pohlavné hormóny síce mierny vplyv majú, napríklad užívateľky hormonálnej antikoncepcie tento efekt niekedy pozorujú, ale rozhodne to nie je žiadny zázrak; prsia sa zväčšia sotva badateľne a po skončení užívania sa všetky vrátia do pôvodnej veľkosti.
Nezostáva teda nič iné, než siahnuť do vrecka a zaplatiť plastického chirurga. Lacnejšie by však bolo priateľku presvedčiť, že aj menšie prsia sú krásne. Ušetrené peniaze investujte do spoločnej dovolenky.

27.5.2009 10:38| autor: Radim Uzel
Viac o téme: hormónyorgazmusprsia

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist