Éčkam v potravinách sa môžeme vyhnúť

Väčšina potravín, ktoré používame v rôznej úprave v rámci nášho jedálneho lístka, je obohatená o éčka, čo je ľudový názov aditív. Cieľom pridávania éčok do potravín a kozmetiky je zlepšenie ich vlastností. Prečo jeme éčka

Diskusia

0 komentářůř

    Späť na článok

    Čítajte ďalej

    Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

    Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

    Chyba: Email nie je v správnom formáte.
    OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

    * Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

    TOPlist