Dovolenka

MAMIČKA ADELA Drahé mamičky a tehuľky, rozhodla som sa, že tento blog bude taký ďakovný a rozlúčkový, pretože bude mojim posledným. Odchádzam na materskú dovolenku. 😀 Aj keď dovolenkovať určite nebudem, to sa ani nedá pri mojich dvoch zbojníkoch. 🙂 Ale ďalšie mesiace určite strávim so svojimi synmi a venovať sa im chcem úplne so stopercentnou pozornosťou.

 Foto: Julia Soos, www.juliasoos.sk


Ďakujem, že ste so mnou prežívali moje tehotenstvo po týždňoch a že ste sa s o mnou podelili o zážitok z pôrodu. Vďaka aj celému tímu Babywebu a hlavne Janke a Júlii, vďaka, ktorým mám nielen nádhernú pamiatku na bruško ale aj dokonalý zápisník mojich pocitov, ktoré by som inak nezaznamenala. Možno budem aj v písaní pokračovať a sem tam zakuknem späť na Babyweb.

Čakájú ma dlhé týždne spoznávania môjho synčeka a dní keď sa budem musieť učiť trpezlivosti, ako to všetko zvládnuť naraz a nepanikáriť. Veď už aj za tieto posledné týždne som sa naučila, že nie je dôležité aby bol dom uprataný ale to aby boli deti šťastné. Keď častokrát idú moje pocity stranou a musím sa prispôsobiť dvom dušičkám, ktoré nezávisle od veku závisia len a len na mne. Stále ma čaká veľmi dlhá cesta. Niekedy keď sa na mňa Alexík pozrie mám pocit, že ma pozná už veľmi dlho, ktovie možno si ma sám vybral za mamu pri jeho reinkarnácii. Malé skúmavé očká, ktoré vyzerajú tak múdro a chápavo. A potom je tu Miško, ktorý ma neraz prekvapí jeho úžasným srdiečkom, keď dokáže odpustiť úplne všetko a všade vidí len dobro.

V ďalších dňoch sa teda chcem učiť trpezlivosti a dobru od svojich dvoch hviezd, ktoré zažiarili v mojom živote a spravili ho neskutočne úžasným a nezabudnuteľným. A ukázali mi, čo v skutočnosti znamená milovať. Pretože ja naozaj svoje deti veľmi milujem. 🙂

Prajem krásne týždne s bruškom všetkým tehuľkám a veľa nádherných dní s bábätkami všetkým mamičkám. 🙂

9.7.2015 2:35 | autor: Adela

Ďalšie blogy

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist