Kedy nám začnú rásť zúbky?

Ahojte mamky, mám skoro deväťmesačné dievčatko a ešte nemáme ani jeden zúbok. Každý hovorí, že sa nie je kam ponáhľať, že zuby vydržia dlhšie, keď vyjdu neskôr. Ale poznáte to, človek sa teší z každej novej maličkosti u tých drobčekov a tak vždy, keď je malá protivná, prstom sondujem v puske, či náhodou „niečo“ nevyrástlo. Som z toho mierne zúfala a tak by ma zaujímali Vaše skúsenosti. Z. Aké sú Vaše skúsenosti? Máte nejaké tipy a rady? Kedy začali rásť zúbky Vaším drobčekom? Ako to prebiehalo? Prezraďte nám svoje skúsenosti a zážitky na našom fóre.

Postieľka alebo kolíska?

Dobrý deň,

mám doma mesačné bábätko a na internete som videla nádhernú prútenú kolísku. Som z nej úplne nadšená.

Počula som sa však názor, že kolíska nie je úplne ideálna, a väčšina domácnosti aj tak preferuje klasickú detskú postieľku. Čo ste si nakoniec vybrali Vy? Ďakujem.

E.

Čo si o tom myslíte Vy? Máte doma nádhernú kolísku alebo klasickú postieľku? Aké dôvody Vás viedli ku kúpe kolísky? Ste s ňou spokojné? Alebo ste zástankyňou klasickej postieľky? Diskutujte o tom na našom fóre.

Trochu sa bojím bolesti pri pôrode

Ahojte,

o dva mesiace ma čaká pôrod. Moje tehotenstvo prebieha bez komplikácií a nemala som ani žiadne obtiaže.

Avšak aj tak sa nemôžem zbaviť strachu z pôrodu. Bojím sa, či sa všetko podarí, ako má, či budem mať dosť síl tlačiť, či ma bolesť nezlomí. Tento strach sa mi už dostal aj do podvedomia a mám o svojom pôrode nočné mory.
Existuje niečo, pomocou čoho ide tento strach zmierniť? Ako ste sa s ním vyrovnali Vy? Ďakujem.

O.

Aká je Vaša skúsenosť? Mali ste takisto strach z pôrodu? Ako ste s ním bojovali? Zaregistrujte sa u nás a na našom fóre sa s nami podeľte o vaše tipy.

27.7.2010 2:08| autor: Redakcia Baby-webu.sk

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist